Ben je op zoek naar een nieuwe sportuitdaging en geintereseerd in de schietsport?
Of ben je bekend met de schietsport en ben je op zoek naar een gezellige vereniging?

Onze schietvereniging bestaat sinds 1971 en wij zijn gevestigd in Utrecht.

Met rond de 100 leden beoefenen wij op de maandag en woensdagavond zowel recreatief als in wedstrijdverband de schietsport in de diciplines die er bij ons mogelijk zijn.

Daarna kan er in de kantine onder het genot van een drankje worden nagepraat want ook het sociale aspect is binnen onze vereniging erg belangrijk.

Als u zich afvraagt of het lidmaatschap bij een schietvereniging iets voor u is kom dan een keer vrijblijvend kennis maken met onze vereniging.
Wij maken graag tijd vrij om u op een woensdagavond rond te leiden.
U dient dan het contactformulier in te vullen waarna wij met u een afspraak zullen maken.

Verder dient u minimaal 18 jaar te zijn en als er wederzijds besloten wordt dat u lid wilt worden dan wordt er om een verklaring omtrent het gedrag gevraagd.

Klik hier links op een van de knoppen om verder te gaan.

LETOP ! :
I.V.M. de ontwikkelingen rond het Corona virus en het advies vanuit het KNSA bestuur zijn vanaf heden tot in ieder geval 1 Juli 2020 ALLE verenigings-activiteiten stil gezet.
Dit houd in dat er momenteel ook NIET gebruikt gemaakt kan worden van onze schietbanen op de regulieren tijden.
< Klik hiernaast op de button voor meer info.
WELKOM !